Merk Brafab

BRAFAB

Brafab tuinmeubelen

Brafab is een Zweeds tuinmeubelmerk met prachtige scandinavische designs. Het merk bestaat al sinds 1935 en levert sindsdien hoge kwaliteit tuinmeubelen. Inmiddels is Brafab uitgegroeid tot een van de grootste tuinmeubel leveranciers in Sandinavië.

        

Tuinmeubelen van een hoogwaardige kwaliteit

De tuinmeubelen van Brafab kennen hoge kwaliteit materialen en design. Het aanbod is mogelijk omdat Brafab veel let op details en Scandinavische schoonheid. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk er zo 'clean' mogelijk uit ziet. Brafab tuinmeubelen kennen daarom niet al te veel poespas, maar wel veel luxe, uitstraling en zitcomfort. Zo zorgen zij ervoor dat het betaalbare tuinmeubelen zijn, maar nog steeds zeer luxe ogen en daarnaast ook zeer luxe zitten.

Er is extra gelet op detail, gezien de ontwerpers van Brafab tuinmeubelen juist daar energie uit haalt. De tuinmeubelen hebben niet alleen een mooi ontwerp, maar heeft ook altijd heerlijk zitcomfort en dankzij de bijzondere designs van Brafab tuinmeubelen, is er ook voor ieder wat wils! Voor Brafab tuinmeubelen is het vanzelfsprekend om met de beste materialen te werken, zoals teakhout, maar ook met hoogwaardige alimunium en handgeweven vlechtwerk. Op deze manier waarborgt het merk de kwaliteit en designs. Zij zijn daarin zeer stabiel in hun kwaliteit en designs. Brafab heeft daarnaast ook een uitgebreid assortiment waardoor je veel keuze hebt en er eigenlijk voor ieder wat wils is.

Brafab tuinmeubelen, mooie tuinmeubelen met een verhaal.